Om oss

Vi startade POLEMA AB år 2010 i liten skala. I januari 2015 beslutade vi oss för att satsa fullt ut, för att idag ha flera anställda och vi fortsätter att växa. Trots att företaget är väldigt ungt har vi ändå mer än 40 års erfarenhet i branschen.

Vi utför rekonditionering, lackbehandling och spotrepair (punktmålning och reparation av mindre lackskador).

Vi arbetar till största delen med personbilar och husbilar, men även lätta och tunga lastbilar, husvagnar, båtar, mc, cyklar, traktorer, entreprenadmaskiner mm. Det är bara fantasin som sätter stopp.

Under 2018 invigde vi två nya fullutrustade och toppmoderna tvätthallar, för att möta både våra kunders och våra egna behov.

Årsskiftet 2018/2019 blev vi godkända som en av familjen Gyeon Certified Detailers. Det innebär att vi, som en av tio i Sverige och en av 600 i hela världen, får utföra Gyeons exklusiva keramiska lackbehandling – Gyeon Q2 DuraFlex. Samtidigt är vi sedan tidigare Certified Detailer för Perma5ive Ceramic Coating. Det finns 18 center i Sverige. I april 2019 blev vi Sveriges första – och enda – certifierade center för Premium Selection, som är en uppgradering av vår certifiering för Perma5ive.

Maj 2019 öppnade vi vår nya och toppmoderna lackanläggning med specialbyggd lackbox, gjord även för större fordon.

Mars 2020 bytte vi ut vårt gamla lacksystem, för att bli ännu bättre. Valet blev därför väldig enkelt – det blev Glasurit, som är det ledande varumärket inom lackering av personbilar och lastbilar och har världens största kulördatabas.

Hos oss kan du förvänta dig ett minutiöst arbete där ingenting lämnas åt slumpen. För dig, som endast nöjer dig med det bästa och värdesätter ett gediget hantverk och proffsigt bemötande.

Välkommen till vårt Center – vi finns för dig!

Ha en bra dag och hoppas vi ses snart!