Biltvätt

Få bilen handtvättad hos oss i Motala i våra två toppmoderna tvätthallar!

Biltvätt i Motala

Vi erbjuder fyra olika former av tvätt:

  • TRADITIONELL TVÄTT – Vi börjar med flugmedel/kallavfettning vid behov och beroende på årstid. Avfettningen vi använder är miljövänlig (Svanen-märkt) och tar bl a bort tjärstänk och asfaltsfläckar. Låter det verka några minuter för att därefter spraya foam (skumtvätt) över hela bilen – vått i vått med flug-/avfettningsmedlet. Foam är ett alkaliskt och miljövänligt skum utan frätande salter, som effektivt tar bort ingrodd smuts såsom olja, fett, diesel, insekter etc och skadar inte plast, gummi, dekaler eller kromlister. Vi spolar av med hetvatten och högtryckstvätt, schamponerar för hand med ett bra vaxschampo, spolar av och torkar bilen. Vi tvättar givetvis även insidan av dörrkanter, karmar, trösklar, koffertkant och fälgar.
Biltvätt i Motala 2
  • SUPERTVÄTT – Efter avfettning och att vi spolat av din bil tar vi bort flygrost med ett effektivt, men skonsamt, och miljövänligt kem. Påverkar inte gummilister eller kromade detaljer på din bil. Vi använder INTE syra eller lera! Vi fortsätter därefter med traditionell tvätt – skumtvätt och schamponering… se ovan.
  • PREMIUMTVÄTT – Traditionell tvätt, avfettning/flugmedel, foam och schamponering. Dessutom invändig rekonditionering – dammsugning av golvmattor, säten och bagageutrymme, rengöring av gummimattor, torkning av paneler och fönsterputs.
  • PREMIUMTVÄTT PLUS – Premiumtvätt med tillägget borttagning av flygrost

Vad är flygrost »

Vi har skumpåläggare, foam, olika tvättmedel, schampo, avfettning, flugmedel mm till försäljning. Vi använder oss av produkter från Labocosmetica, MA-FRA, Menzerna, Gyeon och Mac-serien.

Många av våra produkter är märkta med