Biltvätt

Få bilen handtvättad hos oss i Motala i vår toppmoderna tvätthall!

Biltvätt i Motala

Vi erbjuder två olika former av tvätt:

  • SUPERTVÄTT – Vi börjar med en kallavfettning och flugmedel vid behov, beroende på årstid. Avfettningen vi använder tar mycket effektivt bort bl a tjärstänk och asfaltsfläckar. Låter allt det verka några minuter, spolar av bilen, för att därefter ta bort flygrosten med ett effektivt, men skonsamt och miljövänligt kem. Det påverkar inte gummilister eller kromade detaljer på din bil. Sedan sprayar vi foam (skumtvätt) över hela bilen. Foam är en alkalisk och miljövänlig smutslösare utan frätande salter, som effektivt tar bort ingrodd smuts såsom olja, fett, diesel, insekter etc och vår foam skadar inte plast, gummi, dekaler eller kromlister. Vi låter den jobba några minuter, för att sedan spola av med hetvatten och högtryckstvätt innan schamponering, som vi gör för hand med ett bra vaxschampo och avslutar med spolning och torkning av bilen. Vi tvättar givetvis även insidan av dörrkanter, karmar, trösklar, koffertkant och fälgar.
Biltvätt i Motala 2
  • PREMIUMTVÄTT – Supertvätt – avfettning/flugmedel, flygrostmedel, foam och schamponering (se under ”SUPERTVÄTT”). Dessutom invändig rekonditionering – dammsugning av golvmattor, säten och bagageutrymme, rengöring av gummimattor, torkning av paneler och fönsterputs.

Vad är flygrost »

Vi har skumpåläggare, foam, olika tvättmedel, schampo, avfettning, flugmedel mm till försäljning. Vi använder oss av produkter från Labocosmetica, MA-FRA, Menzerna och GYEON.