GYEON Q² Infinite Base Type 2

EXKLUSIV KERAMISK BEHANDLING FÖR LACKADE YTOR

DENNA LACKFÖRSEGLING HAR 5 ÅRS GARANTI ELLER OÄNDLIG!

GYEON Q² Infinite Base Type 2 är vår mest exklusiva lackbehandling och får endast appliceras av professionella tekniker hos en GYEON Certified Detailer – för närvarande finns enbart åtta stycken Certified Detailers i Sverige, där vi är en av dem.

Q² Infinite är baserad på SiO2-teknologin och har en enastående hållbarhet, extrem kemikaliebeständighet och har otroliga vatten- och smutsavstötande egenskaper. Den skyddar lack, gelcoat och dekaler och skyddar effektivt mot UV-strålar, fågelspillning, tvättrepor, luftföroreningar, vägsalt, insekter mm. Lackförseglingen har även ett suveränt UV-skydd och som GYEON själva säger en ”sofistikerad glans”. Type 2 är framtagen för att passa utmärkt för vårt klimat och är mindre känslig för vattenfläckar/torkfläckar än andra behandlingar.

Vid en behandling av GYEON Q² Infinite Base Type 2 får du ett litet häfte/certfikat med ett garantinummer – observera att detta är en VÄRDEHANDLING! Du behöver den för att verifiera att du följt GYEON´s servicerutiner – se under villkoren för GARANTI.

5 ÅRS GARANTI GÄLLER ENDAST OM FÖLJANDE VILLKOR ÄR UPPFYLLDA:

  • Garantin har registrerats online på www.gyeonservices.com inom de 30 första dagarna efter att lackförseglingen utfärdats.
  • Fordonet har inte tvättats med några rengöringsmedel under de första 14 dagarna för att tillåta härdning.
  • Bilen har inte tvättats i en automatisk eller kommersiell biltvätt.
  • Efter GYEON´s första ”service”, dagen för lackförseglingen, inte ”servats” av något annat företag, som inte är godkända av GYEON. Med ”service” menas att bilen skall kontrolleras av din Certified Detailer efter varje 2500 mil eller 24 månader, beroende på vilket som inträffar först. Du ska ha ditt servicehäfte/certifikat med certifikatnummer tillgängligt för en underskrift av oss.

OÄNDLIG GARANTI GÄLLER ENDAST OM FÖLJANDE VILLKOR ÄR UPPFYLLDA utöver ovanstående redan nämnda:

  • Den OÄNDLIGA GARANTIN är giltig så länge du respekterar den periodiska servicerutinen med din valda GYEON Certified Detailer.
  • Om service inte har utförts i tid eller hoppats över är den OÄNDLIGA GARANTIN ogiltig, men du kan i det läget ändå dra nytta av den vanliga 5 ÅRS GARANTIN.
  • Garantin accepteras inte utan den första servicefakturan.
  • Fler villkor finns att läsa på www.gyeonservices.com