Biltvätt

Få bilen handtvättad hos oss i Motala!

Vi erbjuder fem olika former av tvätt:

  • TRADITIONELL TVÄTT – Vid behov sprayar vi flugmedel på front, stötfångare och framruta. Sedan sprayar vi foam (skumtvätt) över hela bilen, vått i vått med flugmedlet. Efter några minuter spolar vi av bilen med högtryck med varmvatten. Foam är ett alkaliskt och miljövänligt skum utan frätande salter, som effektivt tar bort ingrodd smuts såsom olja, fett, diesel, insekter etc och skadar inte plast, gummi, dekaler eller kromlister. Därefter handtvättar vi bilen med Polish Express, ett mycket bra bilschampo innehållande vax, spolar av med högtryck med varmvatten och torkar din bil. Vi tvättar givetvis även insidan av dörrar, karmar, dörrfalsar, trösklar, koffertkant och fälgar.
  • TRADITIONELL TVÄTT PLUS – Vi börjar med att vi avfettar din bil med en effektiv och miljövänlig kallavfettning, som bl a tar bort tjärstänk och asfaltsfläckar. Låter det verka några minuter för att därefter spraya foam (skumtvätt) över hela bilen – vått i vått med avfettningsmedlet. Vi spolar av med hetvatten med högtryckstvätt, schamponerar för hand med vaxschampo, spolar av och torkar bilen. (Läs ovan om traditionell tvätt)
  • SUPERTVÄTT – Efter att vi avfettat och spolat av din bil tar vi bort flygrost med ett effektivt, men skonsamt, och miljövänligt kem.
    Påverkar inte gummilister eller kromade detaljer på din bil.Vi använder INTE syra eller lera! Spolar av bilen med högtryck. Därefter sprayar vi foam över bilen, spolar av och till sist schamponering för hand med bra vaxschampo, spolar av och torkar av bilen. Liksom på traditionell tvätt ingår tvätt av insida dörrar, karmar, dörrfalsar, trösklar, koffertkant och fälger.
  • PREMIUMTVÄTT – Traditionell tvätt Plus – avfettning/flugmedel, foam och schamponering. Dessutom invändig rekonditionering – dammsugning av golvmattor, säten och bagageutrymme, rengöring av gummimattor, torkning av paneler och fönsterputs.
  • PREMIUMTVÄTT PLUS – Premiumtvätt (traditionell tvätt inkl. invändig rekonditionering) med tillägget borttagning av flygrost.

Vi har även skumpåläggare, foam, olika tvättmedel, schampo, avfettning, flugmedel mm till försäljning. Vi använder oss av produkter från MA-FRA, Menzerna, Gyeon och MAC Serien.

Många av våra kem är märkta med

Vad är flygrost?!