Perma5ive Ceramic Coating – Premium

KERAMISK BEHANDLING AV LACKADE YTOR OCH GLASFIBER

Perma5ive Premium är ett unikt kemikaliebeständigt keramiskt lackskydd, som även används till glasfiber/gelcoat. Det innehåller Si02 – ett annat namn för Quartz och är en högteknologisk formula med extremt vatten-och smutsavstötande egenskaper.

Perma5ive Premium är 100% keramisk och skyddar effektivt mot tvättrepor, luftföroreningar, UV-strålar, vägsalt, insekter mm och den behandlade ytan blir otroligt lätt att tvätta. Perma5ive ger även ett UV-skydd för dekaler och gelcoat på husbilar, husvagnar och båtar. Bilens originallack/glasfiber blir armerad och påverkas ej av kemikalier. Det är enbart mekanisk nötning, t ex automattvätt med borstar, som påverkar den keramiska behandlingen. Vid rätt skötsel har fordon med denna lackbehandling en nära nog obegränsad hållbarhet – inga efterbehandlingar behövs!

Vill du veta vad som ingår i våra keramiska behandlingar? Läs då under rubriken:

”Behandling med Perma5ive – varför och hur går det till” »

Besök gärna www.perma5ive.se för att läsa mer om behandlingen och hur den skyddar din bil.

Vi utför keramisk lackförsegling på nya och begagnade person- och lastbilar, husbilar, husvagnar, traktorer, entreprenadmaskiner, båtar, vattenskotrar, motorcyklar, cyklar… det är bara fantasin som sätter stopp!

Bilder på Perma5ive Premium-behandlingar vi gjort:

Personbilar

Entusiast- och veteranbilar

Motorcyklar

Husbilar och husvagnar

Lastbilar

Traktorer

Entreprenadmaskiner

Båtar och vattenskotrar

Diverse