Perma5ive Ceramic Coating

KERAMISK BEHANDLING AV LACKADE YTOR OCH GLASFIBER

Vi utför keramisk lackförsegling på nya och begagnade person- och lastbilar, husvagnar, husbilar, traktorer, entreprenadmaskiner, båtar, vattenskotrar, motorcyklar, cyklar… det är bara fantasin som sätter stopp! Vi använder oss av Perma5ive Ceramic Coating, som är ett 100-procentigt keramiskt lackskydd.

Perma5ive Ceramic Coating är nya generationens lackskydd, byggd på keramisk teknik. Denna lackförsegling ger ett långvarigt skydd och gör bilen extremt lättvättad. Originallacken blir armerad, får ett skydd mot tvättrepor och får en fantastisk blank yta. Den skyddar mot vägsalt , luftföroreningar, avfettningsmedel, UV-strålar, insekter etc och är extremt vatten- och smutsavstötande.

Perma5ive är kemikaliebeständig och det är enbart mekanisk nötning, t ex automattvätt med borstar, som påverkar den keramiska lackbehandlingen. Vid rätt skötsel är den hållbar i upp till 6000 mil, men kan hålla längre beroende på hur du tvättar din bil. Tvättråd följer alltid våra lackförseglingar. Perma5ive ger även ett UV-skydd för dekaler och glasfiber på t ex husbilar/husvagnar. Det bästa av allt – inga efterbehandlingar behövs!

Besök gärna www.perma5ive.se för att läsa mer om behandlingen och hur den skyddar din bil.

Innan en Perma5ive-behandling tvättas din bil med en supertvätt och poleras i olika steg beroende på bilens skick. Stenskott och repor åtgärdas givetvis innan lackkonserveringen läggs på. För att resultatet skall bli så bra som möjligt kontrolleras din bil, både innan och efter lackförseglingen, med en speciallampa för att säkerställa kvaliteten. Härdningen tar sedan 24-48 timmar, beroende på årstid. Efter härdningen lägger vi på ett skyddande vax för att den keramiska behandlingen skall få härda ytterligare en tid för bästa resultat.

Vid en Perma5ive-behandling hos oss får du även sommar- och vinterfälgar i aluminium behandlade och vi lägger även på keramiskt på den kromade slutdelen på avgassystemet. Ingår även att du får dina däcksidor behandlade med ett keramiskt medel, som gör att dina däck behåller sin svärta och får en sidenmatt glans och håller i mer än 5 tvättar. Givetvis får du även Perma5ive-behandling på insidan av dörrar, karmar, dörrfalsar, trösklar och även koffert- och motorhuvskanter!

Som Perma5ive-kund hos oss har du fördelen att få mindre stenskott åtgärdade i din bils originalfärg under 2 år efter behandlingen utan kostnad.

Tvättråd följer alltid våra lackförseglingar!

Bilder på Perma5ive-behandlingar vi gjort:

Personbilar

Entusiast- och veteranbilar

Motorcyklar

Husbilar och husvagnar

Lastbilar

Traktorer

Entreprenadmaskiner

Båtar och vattenskotrar

Diverse